scroll arkadaşım tavsiyen için teşekkürler ama bu ingilizce çıktı bana ne yapmam gerektiğini adım adım anlatırsan çok memnun kalırım.(resimli anlatım yaparmısın mümkünse ?)
HAYALCİ SANA BİŞEY SORACAĞIM BENİM AVRİL LAVİGNENİN HAYATI OLARAK AÇTIĞIM KONUDA KARAPRENS ADLI BİR ÜYE BEYONCE NİN DE HAYATINI İSTEMİŞ VE BENDE BEYONCE NİN HAYATINI BAŞLIK AÇIP YAYINLADIM 2 TANEDE FOTO KOYDUM FOTOLARDA KÖTÜ FOTO DEĞİL YANİ NORMAL FOTO. BAŞLIĞI NEDEN KİLİTLEDİĞİNİ BANA AÇIKLARMISIN.
haa anladım neyse sen kilitlediğin için silemiyorum sen silersin artık :d bide hani ordaki linke bak anlarsın ayzmışsın ya o yazıdan sonra bitane köpek ve gülen surat var onların altındada yazı onları galiba ayarlamışsın otomatik oluyo benim yazılarımın peşinden öle şeyler gelmesini nasıl yapıcam anlatırsan happy olurum
yukarıda profiliniz var imza olarak oradan ayarlayabilirsin
neyse msn şifre muhabbetine buradan devam edelim.
benim msn adresini vereyim webmasterlerden tut kimi arasan mevcut ki günde en az 10 mail geliyo forwart oradaki adresleri topla bi sürü oluyo kaç kişinin adresi elime geçti ama boşver eklemicem
Türkçenin yozlaştığı arkadaşlıkların bittiği yerde savaş çıkar!
hayalci msn ni versen ben sana orda şifremi yazsam ve koymamı istediğim fotoları sana atsam sen yapsan sonra şifremi değiştirsem olurmu ? çünkü beceremedim
hayalci msn ni versen ben sana orda şifremi yazsam ve koymamı istediğim fotoları sana atsam sen yapsan sonra şifremi değiştirsem olurmu ? çünkü beceremedim