İçeriğe geç

Gelişmiş arama

• Forum ana sayfa

• SSS

• Ara

• Giriş

• Advertisement

Lost Kayıp Teoriler

Lost'un 1,2,3,4. sezonlarının arşivlerinin saklandığı forumdur.

Moderatör: MertFeti

Yorum yaz
Yeni bir başlık gönder
3 mesaj • 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Lost Kayıp Teoriler

Mesajgönderen hayalci tarih 10:45 21-Temmuz-2008

Bu yazı tüm bölümleri izlememiş olanlar için Spoiler içeriyor...

Aşağıda yazan teorilerin bazıları oldukça sağlam ve tutarlı görünüyor ancak benim favorim kesinlikle son teori olan Homer’in Odysseia’sı. Aslında herkesin dikkatini çeken Desmond, Penelope ve babasına ait Wildmore Labs Şirketinin Ada ile olan aşırı bağlantısı, 2. Sezon Son bölümde Penelope’ a gelen ve sadece " Bulduk " diye bir mesaj ileten o telefon, teoriyi oldukça sağlamlaştırıyor...

Dünyanın sonu mu geliyor? Uçak kazası hiç gerçekleşmedi mi? Bir şekilde Antik Yunan’da mıyız ?
Dizinin yapımcıları yalanladıkça " Lost " fanatikleri de yeni teoriler üretmeye devam ediyor...

--- Başarısız Bir Girişim, DHARMA ---

Dharma girişimin 1970′ lerde meteoroloji, zooloji, elektromanyetizm, psikoloji ve parapsikoloji alanlarında arastırma yapmak amacıyla kurulduğunu biliyoruz. Ama başarılı olup olmadıklarına dair bir bilgimiz yok. Bu teoriye göre araştırmalar başarısız oldu ve deneklerin psişik güçleri adaya dağıldı. Halüsilasyonlar, Siyah Duman, Konusan Kuşlar vs. bu kişilerin süper güçlerinden kaynaklanıyor...

--- Kaza Hiç Olmadı ! ---

Kazazedeler aslında hiçbir zaman " Oceanic 815 " Sefer Sayılı Uçakta değildi. ABD, 1950′ lerde bu adada bir tür savunma ve genetik deneyler gerçekleştiriyordu. Hafızaları silinen kazazedeler bu deneyde çalışan ya da denek olan kişilerle ya akraba, ya da bir şekilde bağlantılıydı ve genetik yapılarında oluşan değişikliklerden dolayı adaya getirildiler.

--- Numaralar ve Kıyamet ---

4, 8, 15, 16, 23 ve 42, Dünyanin sonunun ne zaman geleceğini gösteren ipuçları. 4 Ağustos ( Ya da Amerika’da yaşıyorsanız 8 Nisan) 2015 Saat 16:23:42 Kıyametin geleceği zaman. Tabi Miladi takvim mi , Hicri takvim mi kullanıldığı ya da yaz saati uygulamasına geçildimi ? gibi sorular tarihin tututarlılığını biraz zedeliyor...

--- Canavar ve Halüsinasyonlar ---
Canavar, insanlarin düşüncelerini okuyan Elektromanyetik Koruyucu bir sistem. Kişilerin halüsinasyon görmelerini sağlayarak ,
gitmemeleri gereken mekanlara gitmesini önlüyor. Jack’ in Babasını , Kate’ in Siyah Atı , Hurley’ in hayali arkadaşı Dave’ i ve Eko’nun kardeşini görmesi bundan kaynaklanıyor...

-- Vücut İsteyen Ruh ---

Dharma Girişim bir şekilde olağanüstü bir varlık üretti ve bu varlıgın vücuda gereksinimi var. Uçak yolcularını da henüz bilmedigimiz bir nedenden dolayı adaya çağırdı. Bu varlığın adı Aaron ve yeni vücudu Claire’in bebeğinde bulmayı planlıyor. " Diğerleri" nin çocukları kaçırmasının asıl nedeni, bu varlığın bir vücuda sahip olmasını engelleyebilmek. Walt’u kaçırmalarının nedeni ise, psişik yeteneği olduğu ve Diğerlerinin planını fark ettiği içindi...

--- Homer’ in Odysseia’sı ---

Lost aslında Homer’ in Odysseia’sının bir parçası. Truva Savaşı’ ndan sonra evine dönmeye çalışan Odysseus’ un yolculuğu yıllar sürer. Yolculuğu sırasında gizem dolu adalarda kaybolur. Son bölumde görülen ayak heykelide Antik Yunan’a bir gönderme. Odysseus’u yıllarca bekleyen karısının adı Penelope’ ydi, Yelkeniyle Dünya Turuna çıkan Desmond’ un karısının Adı da Penelope. Yani Lost’un asıl kahramani aslında Desmond.

hamile kadınların ölüm sebebini buldum......

arkadaşlar süper bişi buldum ama alakasız olayların bağlantısı ama tek mantıklı açıklama bu şu an;,

arkadaşlar bu richard hep aynı şekilde kalmışya benin çocukluğundan bu yana,ben bence bunun en mantıklı açıklaması richard için bazı nedenlerden dolayı zamanın yavaş akması.ben şöle dedim.hamile kadınların ölmesinin sebebide bu.yani hamile kadınlardada ya hamileliklerinden ya da farklı sebeperden zamanları yavaş akıyor.bölece bebek 9 ayda gelişemiyor.bu yüzden de ortada bi karışıklık oluo.hamile kadınlar tam gelişememiş bebeği doğururken ölüolar.ben araştırdım.bebekler gelişmedikleri zamanlar da yani gelişme sürecindeyken anne rahmine oluşmamış vücüdun %85 i bağlıymış bu yüzden anneler ölüolar bence.Ama hala doğmuş çocukları toplama sebeplerine dordüzgün bi açıklama getiremedim

---ALINTIDIR---
Türkçenin yozlaştığı arkadaşlıkların bittiği yerde savaş çıkar!

http://www.sameone.forumlari.net Ödev arşivi kendi sitem!

şarkı sözleri yeni çıkan albümler ödevler sitesi
Kullanıcı avatarı
hayalci
Moderatör
Moderatör

• Web sitesi
Başa Dön

Advertisement

HostMavi Bilişim Hizmetleri

Re: Lost Kayıp Teoriler

Mesajgönderen fatihkan tarih 02:25 25-Eylül-2008

senin ürettiğin cevapları bilmem . bu diziyi izliyoruz ama inşallah en sonunda dizi tüm sorulara cevap vererek biter.
fatihkan
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Başa Dön

Advertisement

Re: Lost Kayıp Teoriler

Mesajgönderen fatihkan tarih 02:34 25-Eylül-2008

senin ürettiğin cevapları bilmem . bu diziyi izliyoruz ama inşallah en sonunda dizi tüm sorulara cevap vererek biter.
fatihkan
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Başa Dön

Advertisement

Yorum yaz
Yeni bir başlık gönder
3 mesaj • 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Dön Diğer Sezonlar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

• Advertisement
Popup Reklamlarının sürekli olarak açılmasını istemiyorsanız sitemize üye olup kullanıcı girişi yapmalısınız...
  • Forum ana sayfa
  • Takım • Tüm site çerezlerini sil • Tüm zamanlar UTC + 2 saat
  • SitemapIndex SitemapIndex
  • RSS Feed RSS Feed
  • Channel list Channel list