arkadaşlar ben bu piyasada son 1 aydır varım uygun ses sistemi almak için çalışıyorum. araştırdığım bazı sitelerde logitech in ses sistemi sanayisinde önde giden bir marka oldugunu gördüm. bu markanın uygun bir kaç modeli benim aklımda soru işaretleri oluşturdu. şimdi ben ses sistemini müzik için istiyorum. arada bazen savaş oyunları oynarım onuda idare edebilecek bir sistem arıyorum evimin bütcesini fazla zorlamayacak fiyatta olan bir kaç model buldum bunlar aynı markanın ürünleri logitech x530 logitech x540. bazı arkadaşlar ikisininde aynı sesi verdiğini söylüyor ama x540 daha yeni model oldugu için öncelik tanınmalıdır diyor x530 x540 a göre daha şık ama benim için görüntü önemli değil aklıma takılan soru şu x540 ın subwoofer ı biraz yamuk yerde apartmanda oturdugum için komşularla aramı bozarmı ve sesde bir boğukluk yaşanırmı yada bass zayıflarmı ? x530 un hoperlor korumalıkları bez malum çocuklar zarar verebiliyor x540 çelikten. birde benim bilgisayarım 5 yıllık ses kartı nedir hiç bilgim yok bana önereceğiniz sistem için birde uygun yani en fazla 30-35 ytl civarı bir ses kartı önerirmisiniz ve x540 x530 dan ne kadar pahalıdır yani fark çokmu çoksada hakediyormu ? hatırlartırım müzik dinlemek için istiyorum ses sistemini ama oyunlarıda idare etsin teşekkür ederim.